Office365 integratie

Onlinespamfilter kan perfect dienst doen als een spam filter om het standaard spamfilter van Office365 te vervangen. Onlinespamfilter biedt meer opties en beter overzicht dan de standaard spam filtering van Microsoft. U dient een aantal instellingen te maken om alles goed te laten verlopen.

Ingaand filteren met Onlinespamfilter voor Office365

Stap 1: Een Bypass rule aanmaken voor Office365

Om binnenkomende spam te kunnen filteren en te voorkomen dat binnenkomende mail alsnog wordt afgekeurd door Microsoft dient u een mailflow rule aan te maken in de Exchange settings van Office365 bij Exchange Admin → mailflow → rules.

Hier maakt u een nieuwe rule aan met de volgende instellingen. De instelling voor de message header 'X-MS-Exchange-Organization-BypassClutter = true' dient u handmatig in te tikken:

Uiteindelijk dient de rule zoals rood omkaderd in het overzicht te komen staan:

Stap 2: Domein aanmaken in de Onlinespamfilter portal

Vervolgens creëert u een scan domein in de Onlinespamfilter portal en gebruikt bij Mailserver adres het adres wat u heeft opgekregen van Microsoft voor het instellen van uw MX records. Dat ziet er meestal uit als: mijn-domein-naam.mail.protection.outlook.com

Stap 3: Aansluiten van het domein

Daarna volgt u de instructies voor het aansluiten van een Onlinespamfilter account vanaf stap 3.

Uitgaand filteren met Onlinespamfilter voor Office365

Ook uitgaande e-mail kunt u in de nabije toekomst door Onlinespamfilter laten filteren op spam en malware. Momenteel bevindt zich dit in de beta fase. Zo gauw dit beschikbaar komt zult u hier meer informatie gaan vinden.

 
office365.txt · Last modified: 2020/01/24 11:00 by gerard.vandijnsen · []
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki